Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – SCHISMA IN PSD IASI : LOTUL CHIRICA EXCLUS DIN PSD

Biroul Permanent Judetean al PSD Iasi a decis azi excluderea din partid a primarului Mihai Chirica, viceprimarului Gabriel Harabagiu si a fostului deputat Sorin Iacoban.

VIDEO – SCHISMA IN PSD IASI : LOTUL CHIRICA EXCLUS DIN PSD

Decizia BPJ iasi s-a luat cu o majoritate covarsitoare, cu 18 voturi pentru, doua abtineri si unul impotriva. In cazul lui Mihai Chirica mai este necesar avizul Comitetului Central al PSD, Harabagiu si Iacoban fiind exclusi de astazi. Presedintele PSD Iasi, Maricel Popa, a spus ca organizatia va demara procedurile pentru schimbarea rapida din functia de viceprimar a lui Harabagiu.

„Astazi s-a luat o decizie de sanctionare impotriva unor persoane care se fac vinovate de nenumarate incalcari ale statutului. Fiecare are dreptul la opinie, dar cele legate de partid trebuie exprimate in interiorul formatiunii” a spus presedintele PSD Iasi, Maricel Popa.

sursa text: 7est.ro

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/