Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Mihai Chirica a fost „ internat ” la Serviciul Voluntar de Ambulanta

Serviciul Voluntar de Ambulanță a organizat o gală dedicată celor mai active voluntari, parteneri și sponsori din anul 2017. Evenimenul a avut loc pe data de 1 martie si a avut drept scop marcarea ”Zilei Internaționale a Salvatorilor”.

VIDEO – Mihai Chirica a fost „ internat ” la Serviciul Voluntar de Ambulanta „

În cadrul galei ce marchează ”Ziua Internațională a Salvatorilor” a fost prezentat un raport de activitate al Serviciului Voluntar de Ambulanță pentru anul 2017. De asemenea, au evoluat artiști locali și s-a organizat o licitație pentru copiii din Lungani, copii pentru care voluntarii SVA strâng bani pentru a le reconstrui casa care a ars anul trecut.

Potrivit raportului de activitate al Serviciului Voluntar de Ambulanță, în anul precedent s-au derulat campanii specifice constante de promovare a donării de sânge, atât în mediul online, cât și în mediul offline. Activități similare au fost desfășurate și în cadrul crizei copiilor nevaccinați, împotriva rujeolei, care a fost diminuată prin intervențiile făcute în teren, derulate în parteneriat cu Salvați Copiii Iași, la inițiativa Direcției de Sănătate Publică Iași.

De asemenea, reprezentanții SVA au informat aproximativ 2 000 de elevi în privința acordării primului ajutor, în acest sens fiind demarat un proiect pilot privind introducerea orelor periodice de asimilare a cunoștințelor de prim ajutor premedical la Școala Internațională Spectrum Iași, urmând ca programul să fie implementat și la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” Iași.

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/