Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Lucian Chirtoaca indeamna cetatenii SA NU IASA LA REFERENDUMUL PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI Chisinaului , Dorin Chirtoaca

Referendumul pentru demiterea primarului Dorin Chirtoacă va avea loc pe 19 noiembrie 2017 , Lucian Chirtoaca , fratele primarului , indeamna cetatenii sa nu iasa la referendum.

Video

Proiectul „Procesul Comuniștilor din România” a fost lansat, 07.11.2017, în premieră națională, la Iași, acesta constând în realizarea unor studii care vor sta la baza unui rechizitoriu ce-i va trimite în fața instanței de judecată pe liderii comuniști ce au săvârșit crime împotriva propriilor cetățeni, potrivit inițiatorului proiectului, rectorul universității ieșene ”Petre Andrei”, Sorin Bocancea. La aceasta lansare a participat si Lucian Chirtoaca , fratele primarului Dorin Chirtoacă.

„Ce as indruma pe cetatenii din Republica Moldova este sa nu iasa la acest referendum pentru demitere pentru ca este abuziv si ilegal” a spus Lucian Chirtoaca , fratele primarului Dorin Chirtoacă.

Referendumul pentru demiterea primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, va avea loc pe 19 noiembrie. Decizia a fost aprobată de către membrii Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova.

Potrivit datelor CEC, pentru ca referendumul pentru demiterea primarului capitalei să fie validat la scrutin ar trebui să participe nu mai puţin de o treime din cei 647203 alegătorii înscrişi pe liste.


VIDEO – Lucian Chirtoaca indeamna cetatenii SA NU IASA LA REFERENDUMUL PENTRU DEMITEREA PRIMARULUI Chisinaului , Dorin Chirtoaca

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/