Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


Alcoolul blocheaza R.A.T.P.-ul

Aflat sub influenţa alcoolului un călător R.A.T.P. Iaşi a deranjat pe cei din jur şi a fost dat jos din tramvai de către vatman. Deranjat de gestul vatmanului, călătorul influenţat de alcool, s-a poziţionat în faţa tramvaiului 317 cu numărul IS-0198 aflat pe traseul 3 blocând astfel buna circulaţie.
După un dans în faţa tramvavaiului neţinând cont de insistenţele vatmanului de a elibera linia, un călător i-a întrerupt dansul în faţa tramvaiului trăgându-l la propriu pe acesta de pe linie pe refugiu.


989 total views, 1 views today

Lasă un comentariu

comentarii

2 Responses to “Alcoolul blocheaza R.A.T.P.-ul”

  1. http://www.bzi.ro/tramvai-sechestrat-de-un-betiv-din-iasi-vezi-ce-a-facut-video-412121

  2. http://7est.ro/actualitate/social/item/10116-video-calatorul-turmentat-un-iesean-bine-motivat-a-blocat-un-tramvai-plin-cu-calatori-suparat-ca-a-fost-dat-jos-de-vatman.html

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

/