Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – TENTATIVA DE SINUCIDERE IN IASI ! UN TANAR A AMENINTAT CA SE ARUNCA DE ACOPERISUL HOTELULUI UNIREA

Un tânăr de 26 de ani amenința că se aruncă de pe clădirea Hotelului Unirea, din centrul Iașului. El a fost convins să renunțe la gândul sinucigaș după mai bine de 6 ore de negocieri.

Video

UPDATE – 19.20

După mai bine de 6 ore de negocieri, tânărul care amenința că se sinucide aruncându-se de pe Hotelul Unirea, a renunțat! Polițistul care a stat de vorbă cu el pe acoperiș l-a preluat și, împreună cu forțele de ordine, au coborât în Piața Unirii. Cel mai probabil, tânărul va fi amendat și va fi dus la Institutul Socola pentru o evaluare psihiatrică. La coborâre, alături de el s-au aflat mama sa și iubita însărcinată.

UPDATE – 16.00

Tânărul se numește Dragoș, zis Fluieraș, și spune că a lucrat ca frizer. El a fost concediat recent, iar acum îi este teamă că nu mai are cu ce să-și hrănească familia, spun colegii săi care au sosit la fața locului. Un polițist negociază acum cu el, pe acoperișul hotelului. Tânărul nu este agitat, însă nici nu dă semne că ar dori să renunțe la intențiile de a se sinucide.

Știre inițială

Un echipaj de pompieri a fost chemat de urgență la fața locului. De asemenea, o echipă de negociatori urcă în acest moment pe acoperișul imobilului pentru a vedea ce îl împinge pe tânăr să facă acest gest.

La sol, pompierii au pregătit o pernă de aer.

Tânărul, spun surse din cadrul autorităților prezente, este din Iași. Mai precis, din Tătărași. S-a dus la restaurantul „Panoramic” de la ultimul etaj al hotelului, a comandat ceva de mâncare, după care a părăsit localul și s-a suit pe acoperiș. El le-a spus negociatorilor că „vrea să se unească”, fără a da mai multe detalii.

Foto

sursa text: reporteris.ro

VIDEO – TENTATIVA DE SINUCIDERE IN IASI ! UN TANAR A AMENINTAT CA SE ARUNCA DE ACOPERISUL HOTELULUI UNIREA

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/