Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Nicolae Banicioiu ii multumeste lui Mihai Chirica pentru sprijin

Fostul Ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, care va candida pentru un loc de deputat pe listele PSD Iaşi, a fost prezent la Iaşi şi a susţinut o conferinţă de presă informală la sediul partidului Partidului Social Democrat.


La conferinţa de presă ce a avut loc pe data de 30 noiembrie a.c. Nicolae Bănicioiu a mulţumit lui Mihai Chirica, preşedinte PSD Iaşi, pentru sprijin şi a spus că Spitalul Regional e prioritate pentru mandatul său de parlamentar.

„Mihai Chirica şi Liviu Dragnea m-au convins să candidez la Iaşi. Pentru asta îi mulţumesc primarului.”

“De ce Iasi? Am incercat sa va explic si in aceasta intalnire si in alte intalniri. In primul rand, pentru ca am cateva proiecte care sunt legate de Iasi, pentru ca a fost propunerea organizatiei de la Iasi, pentru ca prim mama mea sunt iesean si pentru ca nu vreau sa pierdem Spitalul Regional. De asta Iasi”, a spus Banicioiu.

Video

Foto
foto1-nicolae-banicioiu-ii-multumeste-lui-mihai-chirica-pentru-sprijin

VIDEO – Nicolae Banicioiu ii multumeste lui Mihai Chirica pentru sprijin

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/