Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO Ministrul Daniel Constantin despre demisia lui Vasile Salaru

Copreşedinţii Alianței Liberalilor și Democraților, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, prezenţi la Iaşi

Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin au venit la Iaşi alături de Daniel Chițoiu- deputat și membru al Comisieiparlamentare pentru Buget, finanțe și Bănci, Damian Florea- deputat ALDE, Varujan Vosganian- senator ALDE și fost ministru al Finanțelor și Economiei și Vasile Nistor- senator și membru al Comisiei Economice, de Industrie și Servicii.

După prezentarea în mediului academic ieșean a proiectului ”România a 7-a putereeconomică a Europei.” cei doi copreşedinţi au susţinut o conferinţă de presă în care ministrul Daniel Constantin referitor la demisia lui Vasile Salaru a spus:
„Vreau sa îi mulţumesc domnului Şalaru pentru că a dovedit ca are onoare.Îl voi susţine în continuaree în cariera sa politică.”
Vasile Şalaru şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Educatiei după ce a spus într-o conferinţă de presă susţinută la Deva : „Eu cred ca spatele drept, pieptul bombat si privirea inainte conteaza mai mult”. Declaraţia i-a scandalizat pe reprezentanţii elevilor şi studenţilor.

Din programul copreşedinţilor în Iaşi mai face parte şi:
– în data de 30.10.2015 la ora 09.00 va avea loc o vizita la Fabrica TE-ROX PROD Pașcani , începand cu ora 11.30 va avea loc o întâlnire cu Mediul de Afaceri Regiunea Nord – Est la Camera de Comerț și Industrie Iași.

VIDEO
Foto

VIDEO Ministrul Daniel Constantin despre demisia lui Vasile Salaru

Lasă un comentariu

comentarii

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

/