Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Mihai Chirica : ” Liviu Dragnea si-a tradat partidul , si-a tradat tara. „

Comitetul Executiv Județean Iași al PSD, întrunit astăzi, a votat în unanimitate susținerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, propusă de Comitetul Executiv Național.

Video

În cadrul întâlnirii, președintele Maricel Popa, a prezentat raportul de evaluare al Comitetului Executiv Național cu privire la stadiul implementării măsurilor din programul de guvernare pentru primul semestru al acestui an.

La aceasta intalnire a participat, chiar daca nu a fost convocat, si Mihai Chirica, primarul municipiului Iasi.

În cadrul ședinței mai mulți primari din județ au solicitat demisia din PSD Iași a primarului Mihai Chirica, ca urmare a afirmațiilor făcute în legătură cu actuala situație politică din România și din partid.

„Am stabilit în unanimitate să susținem moțiunea de cenzură și am discutat cu parlamentarii noștri să fie prezenți și să susțină partidul, miercuri, în plenul Parlamentului. Din păcate, Guvernul Grindeanu a reușit să implementeze foarte puține din măsurile programate pentru primul semestru al acestui an. Cu programul de guvernare am câștigat alegerile și cu realizarea lui ne vom prezenta în fața alegătorilor în 2020. Nu putem să punem în pericol trendul pozitiv pe care se află acum economia românească. Românii au dreptul să o ducă bine și nu doar binișor. Programul de guvernare este un proiect amplu, îndrăzneț menit să aducă bunăstare și siguranță. O parte a miniștrilor nu au avut realizări în această perioadă. Este inadmisibil” a declarat președintele PSD Iași, Maricel Popa.

„Au fost 7-8 primari care au iesit nervosi, restul au ramas si am continuat discutia dupa plecarea presedintelui Consiliului Judetean. Ce demonstreaza asta? Foarte simplu. Domnului Popa ii este frica. S-a cerut sustinerea neconditionata a motiunii de cenzura, din partea parlamentarilor PSD de la Iasi ca si cum primarii s-ar duce sa voteze, in loc sa se vorbeasca cu senatorii sau deputatii. Vreau sa fiu chemat la discutii cu colegii mei de partid, sa le explic ca nu Grindeanu este important in aceasta poveste, ci felul in care se gestioneaza actul politic al PSD pe viitor. Grindeanu oricum va pleca, este un lucru evident pe care l-a inteles si el, dar una este sa pleci pe usa din fata si alta este sa fii dat afara de istorie pe usa din spate si uitat. Grindeanu tine piept unui curent anti-democratic nu doar in PSD, ci in Romania. Că nu mai găsesc egalitate intre Liviu Dragnea si partid este absolut adevarat. El (n.r. Liviu Dragnea) nu mai face parte din acest partid pentru că l-a trădat și nu ar fi o problema pentru că l-a trădat că trădarea face parte din ocupațiile veșnice ale omenirii, dar și-a trădat țara și asta se pedepsește destulde grav”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Totodată, președintele PSD Iași a propus astăzi ca la fiecare întâlnire a Comitetului Executiv Județean să fie invitați toți secretarii de stat ai PSD Iași pentru a prezenta stadiului implementării programului de guvernare.

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/