Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – MASCATII IN ACTIUNE DE ZIUA POLITIEI ROMANE

Cu ocazia ZILEI POLIŢIEI ROMÂNE la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a avut loc evenimentul“Ziua porţilor deschise”.

Poliţiştii rutieri le-au prezentat copiilor atospecialele echipate cu aparatura radar şi o motocicletă rutieră, folosite în activităţile de monitorizare şi control al traficului rutier.

Astfel, luptătorii S.A.S. au venit cu autospeciale deintervenţie, dotate cu echipament de protecţie balistică şi echipamente speciale de executare a misiunilor. Aceştia au fost echipaţi cu ţinuta specifică trupelor de intervenţie ale Poliţiei Române şi au prezentat toate armele din dotare, folosite în misiuni.

De asemenea, aceştia au făcut o demonstraţie despre modul de intervenţie în situaţii limită.

Poliţiştii criminalişti au prezentat autolaboratorul criminalistic, destinat cercetării la faţa locului, dotat cu tehnică foto-video digitală, truse specializate şi echipamente criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme şi mijloace materiale de probă existente în câmpul infracţional.

Câinii poliţişti au efectuat exerciţii demonstrative de găsire a unor droguri, sub coordonarea instructorilor.

Totodată, persoanelor interesate le-au fost furnizate informaţii de către poliţiştii de la structura de resurse umane, cu privire la admiterea în unităţile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Video


VIDEO – MASCATII IN ACTIUNE DE ZIUA POLITIEI ROMANE

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/