Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – MACEL POLITIC LA ALEGERILE DIN PNL IASI

Reuniune tensionată vineri seară la PNL Iași, la alegerea noii conduceri a filialei municipale. După 5 ore de show, liberalii n-au reușit să-și aleagă noul președinte al organizației, luându-se decizia organizării unui al doilea tur duminică după-amiază. Asta după ce Marius Bodea a fost anunțat drept câștigător. Cum s-a ajuns la harababura de la final?

Au existat cinci candidați: Marius Bodea, Dorin Dobrincu, Dragomir Tomașeschi, Florin Antohi și Aurel Bușoi.

Au fost prezenți 464 de membri liberali, din care au votat 460. 16 voturi au fost nule, iar valabil exprimate 444. Bodea a obținut 226 de voturi, iar Dobrincu 206. Bușoi și Tomașeschi au luat câte 4 voturi fiecare, iar Antohi 3.
De remarcat că Tomașeschi și Antohi și-au îndemnat susținătorii să-l voteze pe Dobrincu încă din primul tur, ei figurând practic de formă pe buletinul de vot.
Comisia de numărare a anunțat inițial că Marius Bodea este noul lider al filialei, deși acesta nu obținuse jumătate plus unu din numărul total al celor care au votat.

Membrii comisiei nu au luat în calcul și voturile nule, argumentul fiind că 226 de voturi reprezintă peste jumătate din cele 444 de voturi valabil exprimate.

Marius Bodea a și urcat la tribună, susținând un scurt discurs de câștigător.

„Felicit toți contracandidații, inclusiv de domnul Dobrincu care a obținut un scor bun. Hai să lăsăm bălăcăreala, iar din acest moment să ne batem cu PSD”, a spus Bodea.

Tabăra Dobrincu a luat foc, cerând vehement organizarea unui al doilea tur de scrutin. După zeci de minute de confuzie, membrii comisiei, dar și liderii PNL Iași, s-au retras într-o încăpere alăturată, iar în final s-a decis organizarea unui al doilea tur. Finala Bodea-Dobrincu va avea loc duminică de la ora 17.00, tot la Hotelul Internațional, unde s-a desfășurat și reuniunea de vineri. La alegeri pot participa doar membrii liberali care s-au prezentat la primul tur.

Videosursa text: jurnalvirtual.ro

VIDEO – MACEL POLITIC LA ALEGERILE DIN PNL IASI

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/