Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – CEA MAI MARE ACHIZITIE DE AUTOBUZE DIN ISTORIA ORASULUI IASI

Se inoieste parcul auto de la Compania de Transport. 12 autobuze se alatura celor 12 noi, existente deja in proprietatea Companiei de Transport. Pana la finele anului sunt asteptate sa soseasca la Iasi inca 48 de mijloace d etyransport. Ultimele autobuze din lotul de 88 cumparate de catre Primarie vor ajunge la Iasi in prima parte a anului viitor.

Video

Insotit de ambasadorul Turciei la Bucuresti, de reprezentantul companiei care aduce autobuze si de o delegatie de oameni de afaceri, primarul Mihai Chirica a anuntat ca in scurt timp inca 12 autobuze noi vor circula pe strazile orasului.

Mihai Chirica, primar Iasi: „Astazi avem 12 unitati de transport. Saptamanile viitoare vor mai veni cateva loturi astfel incat pana spre sfarsitul anului, asa cum am spus, sa putem ajunge la circa 60 de unitati de transport iar la inceputul trimestrului intai din 2018 sa putem primi toate celelalte autobuze. „

Edilul a tinut sa precizeze ca autobuzele sunt printyre cele mai bune din lume.

Mihai Chirica, primar Iasi: „Autobuzele sunt cele care au fost premiate acum doi ani, in 2015 ca cele mai performante autobuze din lume in ceea ce priveste conditiile de trafic si siguranta si mediu. Spunem noi ca reusim sa aducem la Iasi pe masura calitatii cetatenilor municipiului Iasi, unele din cele mai bune autobuze din lume.”

Ambasadorul Turciei la Bucuresti, prezent la momentul in care autobuzele au ajuns la Iasi a subliniat faptul ca mediul de afaceri din Turcia este interesat sa investeasca in Iasi.

E.S. Osman Koray Ertas, ambasadorul Turcia: „Iasul este un centru puternic si istoric in Romania,si dupa cum bine stiei, Turcia si Romania sunt parteneri strategici foarte importanti. Noi colaboram cu alte centre din Romania precum este Iasul si ne-ar face placere sa crestem legaturile economice cu aceasta importanta regiune si astazi cu domnul primar, caruia ii multumim pentur ospitalitate, noi am discutat noi oportunitati economice de cooperare”

Si pentru ca anul 2018 este anul Centenar, cand aniversam 100 de ani de la Marea Unire, primarul a anuntat modul in care autobuzele vor primi numere de parc.

Mihai Chirica, primar Iasi: „Numarul de parc 1918 iar ultimul care va veni va avea numarul 2018. Este sugestiv pentru ce vom aniversa noi anul viitor.”

Cele 88 de autobuze cumparate de Primarie fac parte din programul de schimbare a intregului parc auto. Pentru achizitionarea acestora, Primaria a facut un imprumut de 15 de milioane de EURO.

sursa text: iasitvlife.ro

VIDEO – CEA MAI MARE ACHIZITIE DE AUTOBUZE DIN ISTORIA ORASULUI IASI

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/