Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – CAPTURA LA VAMA SCULENI: Mii de tigarete de contrabanda ascunse in rezervor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu lucrătorii vamali au descoperit peste 9.000 ţigarete de provenienţă R. Moldova, pe care un cetățean moldovean încerca să le introducă în ţară ascunse în rezervorul autoturismului pe care îl conducea.

VideoÎn ziua de 16 iulie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul din Republica Moldova, Serghei C., în vârstă de 27 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria.


Pentru valorificarea unor informații, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra vehiculului, ocazie cu care au fost descoperite ascunse în rezervorul autoturismului, 9.400 de ţigarete, cu timbru de acciză R.Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare de 6.432 lei şi sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare totală de 10.000 lei.
Totodată, a fost luată măsura anulării permisului de mic trafic de frontieră emis pe numele tânărului.VIDEO – CAPTURA LA VAMA SCULENI: Mii de tigarete de contrabanda ascunse in rezervor

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/