Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – CANIBALISM POLITIC IN PNL IASI

Fostul prefect al Iasului,Dragomir Tomașeschi, a formultat plangere penala impotriva senatoarei Iulia Scântei. Plangerea a fost depusa la Parchetul de pe langă Inalta Curte de Casație si Justitie.

„Am formulat plâgere penală impotriva doamnei senator Iulia Scântei. Iulia Scântei nefiind membru P.N.L. nu putea îndeplini nici calitatea de senator.” a spus Dragomir Tomașeschi.

Despre speță, într-o conferință de presă, senator Iulia Scântei a declarat :
„Cât privește cererea mea de adeziune în Partidul Național Liberal, aceasta a fost formulată în data de 19 octombrie, anterior depunerii listei de candidați din 25 octombrie. „

„În momentul de față doamna Scântei este parlamentar al Partidul Național Liberal” a spus despre acest subiect președintele interimar al P.N.L. , Raluca Turcan.

Detalii în imaginile video de mai jos.

Video
VIDEO – CANIBALISM POLITIC IN PNL IASI

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/