Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Adriean Videanu , incognito la Sfanta Parascheva din Iasi

Adriean Videanu s-a rugat la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Adriean Videanu a deținut funcțiile de Ministru al Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri (2008 – 2010) și de Vicepremier, ministru de stat responsabil cu coordonarea politicilor economice (2004 – 2005) si a fost ales de 5 ori deputat de Teleorman în Parlamentul României (1990 – 2004), iar în 2005 a fost ales Primar General al Bucureștiului (2005 – 2008).

Însoțit de un prieten Adriean Videanu a făcut o scurtă vizită joi, 23 februarie 2017, la Catedrala Mitropolitană din Iași, cu hramul Sfânta Parascheva, Întâmpinarea Domnului și Sfântul Mucenic Gheorghe, unde s-a rugat și a pus un pomelnic la moaștele Cuvioasei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei .

Întrebat ”Cu ce gânduri a venit la Sfânta Parascheva?” Adriean Videanu a răspuns ”Am rugămintea să mă lăsați cu gândurile mele.”

Video
Foto

VIDEO – Adriean Videanu , incognito la Sfanta Parascheva din Iasi

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/