Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – MARICEL POPA ISI JUSTIFICA IMPOTENTA POLITICA

Gabriel Vlase și Doina Fedorovici. Primul e de la Bacău, iar doamna Doina e din Botoșani. Pun pariu că mulți dintre delegații PSD Iași la congresul de azi habar n-au nici măcar cum arată cei doi. Și totuși i-au votat în posturile de vicepreședinți ai PSD pe regiunea Nord-Est. Pentru că așa s-a stabilit.

VIDEO – MARICEL POPA ISI JUSTIFICA IMPOTENTA POLITICA „

Cum s-a ajuns aici? Pentru fiecare regiune, PSD a alocat doi vicepreședinți. Sunt două posturi, deci trebuie să existe doar doi candidați. De ce să fie competiție? Totul s-a decis în culise. Iașul nu merită un post de vice național, pentru că Maricel Popa, liderul filialei județene nu contează la centru.

Întrebat cum explică faptul că Iașul e scos din cărți la centru, Maricel Popa declară senin că ”noi aducem proiecte, nu alergăm după funcții”.

Serios? O minciună cât casa. Iașul nu e băgat în seamă la centru, nici nu contează. E adevărat că Iașul e județ problemă pentru conducerea națională a PSD, dar cine l-a susținut pe Mihai Chirica la primărie? Cine l-a pus candidat și cine i-a făcut campanie în 2016? Iar dacă Mihai Chirica a călcat strâmb, nu există alt lider care să conteze la București? Sper să toți delegații PSD Iași se întorc acasă fericiți. Și așteaptă proiectele promise de Popa.

sursa text: jurnalvirtual.ro

Lasă un comentariu

comentarii

/