Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


Zîna Domintean : „domnul Guţă, cum îl cheamă, domnul Gachi ,îmi cer scuze pentru manelist, nu şi-a verificat sursele, nu are dovezi.”

La conferinţa de presă organizată de Constantin Pâslaru, conferinţă în care si-a anunţat demisia din toate funcţiile deţinute în Partidul Ecologist Român şi propunând ca viitor preşedinte P.E.R. Iaşi pe doctorul Razvan Constantinescu, a fost prezentă şi Zîna Domintean care despre acuzaţiile din articolul scris de Gabriel Gachi şi publicat în 7 Est, acuzaţii la adresa lui Constantin Pâslaru a declarat următoarele :
„Nu cred că este cuvânt în dicţionarul limbii române care să califice acţiunea domnul Guţă, cum îl cheamă, domnul Gachi ,îmi cer scuze pentru manelist, nu şi-a verificat sursele, nu are dovezi.Continuă să scrie despre fapte despre care habar nu are.”
Zîna Domintean precizează că are cunoştinţă de un dosar penal în care este acuzată de distrugere a unui geam a unei dube a jandarmeriei şi un dosar penal în care este acuzată de blocarea unui drum, dosar în care nu a fost audiată.
Despre amenzile ce le are, organizaţia neguvernamentală  în curs de creare şi altele în imaginile video de mai jos.


2,154 total views, 2 views today

Lasă un comentariu

comentarii

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

/