Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – VIOREL BLAJUT IL DA IN JUDECATA PE MIHAI CHIRICA

Viorel Blăjuţ i-a cerut public primarului interimar să demonstreze faptul că s-ar fi aflat în spatele dezvăluirilor făcute de Antena 3 despre Mihai Chirica.

„Un partid de opoziţie (PNL, n.r.) a lansat un pliant cu lucruri spuse despre el la o televiziune centrală. Prima reacţie a viceprimarului cu atribuţii de primar, în loc să răspundă la acuzaţii, a fost să mă atace pe mine, că aş fi în spatele emisiunii şi a realizării pliantului. Probabil că îl supără adevărul. Dacă demonstrează că sunt în spatele acestui pliant sau al emisiunii Antena 3, eu în cinci minute îmi retrag candidatura, îmi dau demisia din funcţia de deputat şi mă retrag şi din viaţa publică“, a spus Blăjuţ.

„Voi deschide procese de calomnie împotriva lui, dincolo de campania electorală, indiferent cât durează şi cine iese primar. Sunt lucruri grave, pe care trebuia să le documenteze înainte să le spună. Astfel de afirmaţii nu se fac uşor, pentru că afectează sute de oameni. Oameni care plătesc taxe şi impozite şi de pe urma cărora trăieşte Primăria. Ca persoană fizică, pe 31 martie am plătit 42.000 lei ca taxe şi impozite locale, bani pe care văd că îi foloseşte în acţiuni de campanie“, a spus Blăjuţ.

„Am înţeles că a spus că aş fi participat la o dezbatere cu el la DigiTV. Fals. Acolo s-a tras la sorţi ordinea în care am intrat în platou, iar eu am fost cu doamna Bogdănici. Cu el m-am văzut doar pe hol. Dacă asta înţelege el prin dezbatere…“, a încheiat Blăjuţ.foto1-VIDEO-VIOREL-BLAJUT-IL-DA-IN-JUDECATA-PE-MIHAI-CHIRICA

sursa text: ziaruldeiasi.ro

VIDEO – VIOREL BLAJUT IL DA IN JUDECATA PE MIHAI CHIRICA

Lasă un comentariu

comentarii

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

/