Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Victor Chirila : Vasile Salaru e ca o oaie ratacita

Prima sedinta a Consiliului Judetean Iasi din legislatura 2016-2020 l-a dat câştigător pe Victor Chirilă în lupta cu Vasile Şalaru din interiorul ALDE Iaşi

La ALDE Iaşi cu o zi înaintea primei şedinţe CJ a fost un scandal pentru numirea persoanei ce o va susţine partidul la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judetean Iasi .

În ALDE Iaşi s-au format două tabere, una ce îl susţinea pe Victor Chirilă şi cealaltă îl susţinea pe Vasile Salaru.

În prima şedinţă CJ Victor Chirilă a fost propus de ALDE Iaşi şi Vasile Şalaru a fost propus de UNPR Iaşi .

Pe lista celor ce şi-au dorit funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean s-au înscris Victorel Lupu propus de PSD şi Alin Constantin Aivănoaie propus de PMP.

Rezultatul procesului de votare a fost următorul :
Victor Chirilă – 22 voturi
Victorel Lupu – 21
Alin Aivănoaie – 15
Vasile Șalaru – 14

Despre situaţia lui Vasile Şalaru din partid, Victor Chirilă , ales vicepreședinte al Consiliului Județean Iași, a spus :
” Acum domnia sa şi-a încercat norocul. În orice partid este o disciplină de partid, dar domnia lui a luat-o mai singular, mai ca o oaie rătăcită. Probabil se va întoarce la turmă pentru ca nu sunt de principiul să-i îndepărtăm pe cei rătăciţi. El ( n.r. Vasile Șalaru ) va reveni la turma ALDE . „


Video


Foto

foto1-Victor Chirila-Vasile-Salaru-e-ca-o-oaie-ratacita

VIDEO – Victor Chirila : Vasile Salaru e ca o oaie ratacita

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/