Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – TATTOO FEST IASI la editia a VIII a

Peste 50 de tatuatori de seama, cu un portofoliu stufos, impresionant, specializati in diverse categorii de tatuaje participa la a VIII a editie a conventiei internationale de tatuaje, TattooFest Iasi.

In perioada 17 – 19 martie in sala Sala Eminescu de la Grand Hotel Traian peste 50 de tatuatori din Romania , Republica Moldova , Europa si Tarile Nordice au aratat ca tatuajul e o arta .
Toti artistii prezenti au intrat in competitia pentru marele premiu, Best of Show. Conventia a continut si peste 28 de premii zilnice, intre care amintim Best of Color, Best of Black & Grey, Best of Crazy, Best of Large, Best of Small, Best Out of Convention etc..
„Si prin acest eveniment incercam sa educam lumea, sa aratam lumii ce inseamna un tatuaj , arta tatuajului.” a declarat Gelu Lapusneanu , organizator TattooFest Iasi

Video

VIDEO – TATTOO FEST IASI la editia a VIII a

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/