Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Subprefectul Valentina Iosub nu si-a facut Cruce dupa ce a depus juramantul

Valentina Iosub,fostul secretar al comunei Tătăruși, a depus astăzi jurămîntul și a devenit prima femeie din istoria județului care ocupă funcția de subprefect.

.

Video

.

Evenimentul,la care au asistat secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne Mihai Dan Chirică, președintele CJ Iași Maricel Popa, prefectul județului Marian Șerbescu, primari din județ, jurnaliști,invitați , a avut parte și de un moment inedit.
La finalul jurămîntului,Valentina Iosub a rostit formula religioasă „Așa să îmi ajute Dumnezeu”, prevăzută în lege,dar facultativă, dar nu a mai făcut și semnul crucii aferent.Că a fost de emoție sau voit, după știința noastră este pentru prima oară cînd o persoană publică ieșeană nu duce la capăt formula religioasă.
La final cîteva pișcoturi numai bune pentru a-ți verifica soliditatea danturii și o cupă de șampanie la care invitații au făcut coadă ca la moaștele Sfintei Parascheva pentru a o putea ciocni cu noul subprefect..

sursa text: comisaruldeiasi.ro

VIDEO – Subprefectul Valentina Iosub nu si-a facut Cruce dupa ce a depus juramantul

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/