Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Reprezentantii USLIP AU PROTESTAT la Prefectura Iasi

Reprezentanţii Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar Iaşi (USLIP) au anunţat că vor protesta astăzi în faţa Prefecturii din Iaşi. Angajaţii din învăţământ şi cultură vor picheta sediul Prefecturii începând cu ora 10.00, în semn de protest pentru nerespectarea promisiunilor din campania electorală şi din Programul de Guvernare.

Video

UPDATE – 11.00

150 de sindicaliștii din USLIP Iaşi şi din mediul cultural ieşean protestează la această oră în faţa Prefecturii Iaşi.Profesorii şi muzeografii sunt nemulţumiţi de neîndeplinirea promisiunilor electorale şi a programului de guvernare.

Știre inițială

Reprezentanţii USLIP atrag atenţia asupra faptului că cei aflaţi la guvernare nu şi-au respectat promisiunea ca învăţământul să fie un „domeniu prioritar alături de sănătate“. O altă nemulţumire este aceea că, deşi era promisă o majorare salarială cu 20% de la 1 iulie, aceasta nu s-a realizat

„Aţi promis că veţi face o Lege a salarizării unitare echitabilă, în care să se reliefeze importanţa învăţământului ca domeniu prioritar! Aţi promis că legea va fi respectată şi nu vom mai intra în instanţă pentru revendicări salariale! Acum ne promiteţi trecând uşor peste data de 1 iulie 2017, că ne majoraţi salariile de la 1 ianuarie 2018 cu 50%, că nu-i aşa: «dacă a mers de atâtea ori, de ce nu ar mai merge o dată?». În aceeaşi ordine de idei, încercaţi să ne spuneţi că pe o scală de la 1 la 12, coeficientul de 2,21 maxim pe care îl poate atinge un profesor cu 25 ani vechime şi cu gradul didactic I este de natură să confirme că învăţământul este «prioritate naţional㻓, arată Laviniu Lăcustă, preşedintele USLIP Iaşi, într-o scrisoare deschisă.
VIDEO – Reprezentantii USLIP AU PROTESTAT la Prefectura Iasisursa text: reporteris.ro

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/