Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – RECORD IN IASI : FURT IN MAI PUTIN DE 30 SECUNDE

Fostul candidat pentru funcţia de primar al municipiului Iaşi, Cristian Cernescu, a fost victima unei fapte de furt. Maşina acestuia a fost vandalizată de o tânără neidentificată, care i-a sustras oglinda din partea dreaptă.

Video

„Am rămăs mască. În mai puţin de 30 de secunde a reuşit să mă lase fără oglinda din dreapta. Am depus declaraţie la Sectia 2 şi aştept să îşi facă treaba, la fel ca şi atunci când mi-au spart casa în timp ce dormeam. Indiferent că sunt hoţi mici sau mari, bărbati ori femei, Poliţia trebuie să îşi facă datoria”, ne-a spus Cernescu. Fapta persoanei neidentificate a fost surprinsă de camerele de supraveghere, imaginile ajungând şi în posesia Poliţiei, care efectuează cercetări.

sursa text : ziaruldeiasi.ro
VIDEO – RECORD IN IASI : FURT IN MAI PUTIN DE 30 SECUNDE

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/