Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Radu Botez , posibil viceprimar al municipiului Iasi

Radu Botez , candidatul Alianţei Liberalilor si Democraţilor din România (ALDE) filiala Iaşi la Primăria municipiului Iaşi, ar putea fi ales viceprimar al municipiului Iaşi în următoarea legislatură ( 2016-2020).

Primarul Mihai Chirica în urma negocierilor dintre Partidul Social Democrat (PSD) filiala Iaşi şi Alianţa Liberalilor si Democraţilor din România (ALDE) filiala Iaşi s-ar putea să îi aibă ca viceprimari pe Gabriel Harabagiu (PSD) şi Radu Botez (ALDE).

„Deşi are majoritate PSD doreşte să deschidă Consiliul Local şi ni s-a solicitat o opţiune pentru viceprimar. Opţiunea noastră a fost pentru domnul Radu Botez. Domnul Radu Botez a acceptat.” a spus Varujan Vosganian, şeful filialei ALDE Iaşi .

„Ca viceprimar voi face lobby pentru proiecte ca : îmbunătăţirea , din punct de vedere al infrastructurii, a circulaţiei, reducerea prafului din oraş şi crearea unei zone universitare în sensul de campus.”a spus Radu Botez, consilier local din partea ALDE Iaşi

Video

Foto
foto1-VIDEO-Radu-Botez-posibil-viceprimar-al-Municipiului-Iasi

VIDEO – Radu Botez , posibil viceprimar al municipiului Iasi

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/