Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – PROTEST RCA : IASUL POATE FI PARALIZAT

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) pregăteşte un mega – protest RCA

În perioada 5-12 septembrie, între orele 10.00-12.00, şoferii profesionişti vor pune în parbriz un afiş cu mesajul „Protestez RCA” şi vor circula cu viteză mică, iar pe data de 15 septembrie activitatea de transport rutier în Iaşi urmând să fie oprită în intervalul 9.00-15.00 .

„Asigurarea RCA a fost mărită de la o sumă care era destul de convenabilă atât pentru noi cât şi pentru socităţile de asigurări la o valoare de 200%. În astfel de condiţii C.O.T.A.R. ( Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România ) a hotărât la nivel naţional ca în data de 15 septembrie să oprească activitatea intre orele 09:00 şi 15:00.” a declarat Mircea Manolache, preşedinte al Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).

Video

Foto
foto1-protest-rca

VIDEO – PROTEST RCA : IASUL POATE FI PARALIZAT

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/