Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – PROTEST LA SPITATUL DE PEDIATRIE ” SFANTA MARIA ” DIN IASI : ” Vrem spitale curate. „

Câţiva părinţi şi medici din Iaşi au „sărbătorit” Ziua Internaţională a Copilului printr-un protest în faţa Spitalului de Pediatrie „Sfânta Maria” din oraş. Adulţii şi-au manifestat nemulţumirea şi revolta faţă de condiţiile din spital printr-un protest paşnic, de două ore.

VideoPărinţii şi medicii care s-au alăturat manifestaţiei au afişat mai multe pancarte cu mesaje reprezentative: „SOS sănătatea copiilor”, „Spitale mai curate”, „Nu promisiuni. Acţionaţi, vrem fapte”, „În mizerie nu se poate face performanţă”. După ce au stat în faţa spitalului şi şi-au exprimat punctul de vedere, părinţii au fost invitaţi de managerul unităţii medicale, dr. Radu Terinte, la o discuţie şi o vizită prin secţiile clinice .

Protestul a fost iniţiat de doi ieşeni, Bogdan Baltă, respectiv Cătălin Urtoi, şi organizat pe Facebook. Unul dintre iniţiatori a precizat că a iniţat protestul după ce a avut o experinţă neplăcută la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” în cursul internării fiicei sale.

Ieşeanul a mai specificat că nu are nicio intenţie să denigreze echipa medicală a spitalului, ba dimpotrivă, îi mulţumeşte că îşi face datoria.

„De ziua copilului impreuna cu alti parinti si medici ne-am exprimat nemultumirea vizavi de intarzierea repetata a reabilitarii spitalului regional pentru copii Sfanta Maria Iasi !!!

Un spital care deserveste sase judete din Moldova,este la mana unor politicieni care nu au facut nimic in 27 de ani – Ministerul Sanatatii si Consiliul Judetean Iasi !!!!!!
Multumim cadrelor sanitare si parintilor internati cu copiii in spital,pe care i-am simtit alaturi de noi la vizita cu presa,desi nu au spus nimic.
Si tacerea spune multe !!!!!
VOM CONTINUA !”
, scrie Cătălin Urtoi, unul dintre organizatorii protestului pașnic, pe pagina sa de Facebook.

Printre protestatarii care şi-au manifestat nemulţumirea faţă de condiţiile din cel mai mare spital din Moldova s-au regăsit şi medici din Iaşi, primari şi rezidenţi.sursa text: reporteris.ro

VIDEO – PROTEST LA SPITATUL DE PEDIATRIE ” SFANTA MARIA ” DIN IASI : ” Vrem spitale curate. „

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/