Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Premiul Marii Uniri primit de Lacramioara Stratulat , manager la Palatul Culturii Iasi

Programul zilei de 1 decembrie 2016 in Iasi a continut si o premiera. Pentru prima data s-a decernat „Premiul Marii Uniei”.

Ceremonia din Piața Unirii a inceput la ora 10.00, cu un concert de muzică populară cu artiști ieșeni. De la ora 11.00 a avut loc un Te Deum, discursurile oficialităților, depunerea de coroane, parada militară, iar apoi din nou un concert de muzică populară cu artişti din România, dar și din Republica Moldova și Ucraina.

În jurul orei 12.00 a fost masa tradițională, la care s-au dat 5.000 de porții de fasole cu carnat.

La ora 17.00 au început manifestările pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, cu aprinderea iluminatului pentru Sărbătorile de Iarnă. Cu această ocazie a fost deschis și Târgul de Crăciun de pe pietonal, precum și Orășelul Copiilor.

La ora 17.30 a fost arborat drapelul național pe turnul Palatului Culturii, în prezența militarilor ieșeni cu torțe și a fanfarei militare.

„De la ora 18.00, la Primărie a avut loc recepția de Ziua Națională a României. Atunci s-a acordat, pentru prima dată, distincţia «Premiul Marii Uniri», distincție care va fi acordată de fiecare dată de Ziua Națională. Anul acesta, 2016, prima distinctie a revenit managerului de la Palatul Culturii, Lacramioara Stratulat.” a declarat Mihai Chirica.

Video


Foto
foto1-premiul-marii-uniri-primit-de-lacramioara-stratulat-manager-la-palatul-culturii-iasiVIDEO – Premiul Marii Uniri primit de Lacramioara Stratulat , manager la Palatul Culturii Iasi

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/