Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – IN PERICOL DE MOARTE SUNT CETATENII DIN VALEA LUPULUI

Locuitorii din Valea Lupului vor protesta astăzi, la Popas Păcurari. Ei vor să determine autorităţile să amenajeze pasarele pentru ca pietonii să traverseze în condiţii de siguranţă drumul european.

Video

UPDATE

Prefectul Marian Șerbescu a venit la Popasul Păcurari să discute cu oamenii nemulțumiți că nu sunt făcute pasarele pietonale, iar viața le este pusă în pericol de fiecare dată când traversează strada. La protest au participat circa 20 de persoane care au venit cu pancarte pe care scria: „Noi vrem pasarele!”.

Știre inițială

„Vrem să sensibilizăm forurile abilitate să construiască pasarele în Valea Lupului. Costul este între 60.000 şi 100.000 euro pentru una. Oare o victimă nu merită mai mult decât atât?“, arată organizatorii protestului mobilizați pe Facebook.

Manifestația ar urma să aibă loc în seara asta, în intervalul orar 19.00 – 20.00. Câteva zeci de persoane și-au anunțat prezența.

„Fără trecere, fără semafor cum să traversezi în condiţiile în care este şi o zonă de viteză? Primăria Valea Lupului şi Primăria Iaşi au alte interese în afară de siguranţa locuitorilor săi!“, a scris unul dintre cetăţenii nemulţumiţi de lipsa de reacţie a autorităţilor.

Primarul din Valea Lupului, Dumitru Mihăiluc, a declarat că discuţiile pentru amenajarea unor treceri de pietoni trenează de mai bine de trei ani. „Iniţial, în urma discuţiilor, trecerea de la intersecţia cu Petru Culianu trebuia făcută de municipiul Iaşi. Acum, noi avem depus un proiect la Ministerul Dezvoltării pentru amenajarea a patru pasarele: la Culianu, la Troiţa – zona str. Lacului, 1 De­cembrie şi Antiobiotice“, a declarat Mihăiluc

.sursa text: reporteris.ro

VIDEO – IN PERICOL DE MOARTE SUNT CETATENII DIN VALEA LUPULUI

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/