Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – PAPATRAM , bunicul tramvaielor din Iasi , BUCURA COPII .

De ziua lor, Papatram i-a invitat pe copii la plimbare! Din cauza prognozei meteo nefavorabile de pe 1 iunie, evenimentul a fost organizat sâmbătă, 3 iunie 2017.

Video

La ora 11, Papatram le-a dat întâlnire tuturor copiilor din Iași, în rondul din Târgu Cucu. Alături de Papatram, copii în anii II şi III de pian i-au încântat pe spectatori cu un experiment muzical inedit – o lecție interactivă de pian pentru copii şi mari și mici, care știu să cânte sau n-au mai cântat vreodată! Nu au lipsit momentele artistice surpriză!
Au interpretat la pian:
David Grigore
Bianca Luchian
Larisa Aanicăi
Ana Leaută
Alexandru Bistriceanu
Delia Bugean
Daria Holic
Canto:
Marta Sîrbu
Antonia Dascălu
Au recitat:
Antonia Dascălu
Alexia Pînzariu
Începând cu ora 12, Papatram a pornit spre Copou pentru a-i lua la plimbare pe cei mici, alături de frați, părinți sau bunici. Până la ora 14, simpaticul Papatram a putut fi întâlnit pe traseul Târgu Cucu – Copou și retur, pregătit cu daruri dulci pentru sărbătoriții zilei!
Evenimentul a fost organizat de Asociația TRAMCLUB IAȘI alături de Compania de Transport Public Iași.
Mulțumim partenerilor: Frișcot (produse de patiserie), Getemar (baloane), Dor de Verde (cireșe), Studioul De Bază (echipamente audio), Cars & Coffee (logistică) și Grădiniței Lorelay. De asemenea, mulțumim CTP Iași pentru darurile dulci pregătite interpreților și tuturor copiilor prezenți la întâlnirea cu Papatram.

sursa text: https://www.facebook.com/tramclubiasi/

VIDEO – PAPATRAM , bunicul tramvaielor din Iasi , BUCURA COPII .

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/