Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Maricel Popa face plangere la DNA Iasi

Bătaia de joc constatată la lucrările efectuate pe DJ 248A Iaşi – Voineşti – Ţibăneşti au convins autoritățile județene să înainteze plângere penală la DNA şi la Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi JustiţieScandalul a pornit de la o vizită neanunțată efectuată de președintele CJ Iași la fața locului.
„Practic, nu s-a respectat nimic la acea lucrare. Stratul de asfalt era pe anumite porțiuni turnat direct pe pământ, iar în unele locuri asfaltul era mai subțire chiar cu 2 cm”, declara ieri șeful administrației județene.

Serviciul de audit al CJ a întocmit o notă de constatare prin care se arată că deficiențele au fost semnalată pe o distanță de aproximativ 2 km, document care stă la baza plângerii către procurori.

Lucrările pe DJ 248A Iaşi – Voineşti – Ţibăneşti prevăd aşternerea de covoare asfaltice pe un tronson de 4,6 km în Voineşti, 7,4 km între Slobozia şi Ţibana, respectiv pe 6,5 km între Ţibana şi Glodenii Gândului. Valoarea contractului încheiat cu societatea Con Ted Company SRL se ridică la 7,2 milioane de lei, inclusiv TVA.

Foto
foto1-maricel-popa

sursa foto: http://facebook.com/

sursa text: http://reporteris.ro/

VIDEO – Maricel Popa face plangere la DNA Iasi

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/