Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – La Iasi s-a strigat : LEGEA GRATIERII E RUSINEA TARII ! si AMNISTIA INGROAPA ROMANIA !

„Legea graţierii e ruşinea ţării!” şi „Amnistia îngroapă România!” au scandat sute de cetăţeni în Piaţa Unirii din Iaşi.

Câteva sute de ieşeni sau mobilizat pe Facebook şi au ieşit în stradă.
Mesajul de pe Facebook conţinea următorul text:
„Continuăm protestul! Se continuă și în celelalte orașe din țară!

Ne strangem joi, 19 ianuarie, în Piata Unirii incepand cu ora 18:00. Daca suntem putini, va rog, nu plecati 🙂 Oricat de putini, suntem importanti 🙂 Ne vom aduna in fiecare zi pana cand vedem rezultate!

Pentru a evita diversiunile care ar putea duce la dizolvarea protestului, propun să ramanem în zona Piața Unirii – Ștefan cel Mare, sa nu ne deplasam în oraș. Violenta de orice fel nu este incurajata!

Protestam împotriva proiectului de ordonanță de urgență prin care se urmărește grațierea mai multor infracțiuni și modificarea Codului Penal în favoarea unor politicieni! Dacă aceste măsuri intră în vigoare, impactul ar fi devastator asupra statului de drept în România și asupra democrației!

Democrația nu se sfârșește cu votul și instalarea unora la putere. E mult de apărat și împreună putem și trebuie să o apărăm!

Cerem:
Nu grațierii!
Nu amnistiei!
Separarea corectă a puterilor în stat!
Demisia ministrului justiției!
Demisia prim-ministrului!
Guvern pentru popor, nu pentru penali!
Transparență în guvernare!
Fără minciună!

Video

Foto

VIDEO – La Iasi s-a strigat : LEGEA GRATIERII E RUSINEA TARII ! si AMNISTIA INGROAPA ROMANIA !

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/