Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO-FOTO-Marian Munteanu ingognito in Iasi

Marian Munteanu a declarat la sfârşitul lunii aprilie, a.c., că lucrează la o nouă construcţie politică în scopul de a constitui viitorul guvern, care trebuie „să pună lucrurile pe făgaşul corect” şi „să facă astfel încât românilor să nu le fie ruşine că sunt români”.

Fostul lider al Pieţei Universităţii şi candidatul PNL pentru Primăria Capitalei în perioada 12 – 20 aprilie a spus că va lansa o formaţiune politică ce va purta numele „Alianța Noastră” imediat după campania electorală pentru alegerile locale şi că din ea ar putea face parte oameni din PNL şi alte partide.

Astazi miercuri, 8 iunie, după încheierea alegerilor locale, Marian Teofan Dragoş Munteanu a făcut o vizită incognito la Iaşi în vederea pregătirii filialei ieşene a construcţiei politice ce o va lansa în toamna acestui an.

Discuţiile pe acest subiect Marian Teofan Dragoş Munteanu le-a purtat şi cu: Mihai Roscolodicu, Stelică Bârsan, Vasile Dorohăianu, Sorin Bălănescu, Virgil Iordache, Gabriel Mihăilă şi Doru Alexandrescu.

„În primul rând am venit să mă întâlnesc cu nişte prieteni să stăm de vorbă. Unele din întâlnirile de astăzi sunt legate, evident, de Alianţa Noastră.” a declarat Marian Teofan Dragoş Munteanu

Foto

Video

VIDEO-FOTO-Marian Munteanu ingognito in Iasi

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/