Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – CAPTURA IN LETCANI : Masina burdusita cu tigari de contrabanda

In ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat aproximativ 18.500 pachete ţigări de contrabandă, in valoare de 166.661 lei.

Ieri, 25 august a.c., in jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice de supraveghere şi control in zona de competenţă, au oprit in trafic, pe raza localitatii de frontieră Leţcani, judeţul Iaşi, un autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Lituania, in care se aflau cetăţenii moldoveni, Alexandr B. şi Andrei C., in varstă de 32, respectiv 27 ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, lucrătorii noştri au descoperit intre bancheta din spate şi locul pasagerului dreapta faţă, sub o pătură, un colet invelit in folie de culoare neagră, iar in portbagaj alte trei colete ambalate la fel.

In vederea efectuării unui control amănunţit, autoturismul şi persoanele au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi. Astfel, in maşină au fost descoperite patru colete care conţineau 3.372 pachete de ţigări diferite mărci cu timbre de acciză Republica Moldova.

La cercetări, Alexandr B. a declarat că a preluat coletele de la un conaţional si trebuia să le transporte in municipiul Iaşi, la o adresa necunoscută, care urma a le fi indicată in momentul in care ajungeau in Iaşi.

Şi poliţiştii de frontieră din cadrul cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au declanşat, in zona de competenţă, o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu tutun, pe timpul căreia au descoperit şi confiscat 15.000 pachete ţigări de contrabandă ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din Romania.

In ambele cazuri poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvarșirii infracțiunilor de “contraband㔠și ”intrarea in ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat”, iar cantitatea totală de 18.372 pachete țigări, in valoare de 166.661 lei a fost ridicată in vederea continuării cercetărilor. a declarat purtător de cuvant al I.T.P.F. Iasi, Comisar de politie LAZĂR DENIS


Video


Foto

foto1-CAPTURA-IN-LETCANI -Masina-burdusita-cu-tigari-de-contrabanda

VIDEO – CAPTURA IN LETCANI : Masina burdusita cu tigari de contrabanda

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/