Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Caine impuscat cu trei alice langa CET Holboca

O catea gestanta a fost impuscata cu trei alice langa CET Holboca.

Video

In data de 5 noiembrie in jurul orei 10:00 printr-un apel la 112 a fost sesizat faptul ca un caine a fost impuscat cu trei alice langa CET Holboca. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Criminalistica.

„A venit masina de teren din spatele CETului, a scos pusca pe geamul masinii si a tras in caine . Intre mine si caine era turma . La primul foc m-am speriat, iar la al doilea foc m-am pus jos la pamant.” spune ciobanul turmei de capre.
„Instanta o sa decida ce s-a intamplat. Este autorizatie de iesire in teren. Este un caine hoinar ce a iesit prin aceasta zona. Unde era turma? Sunt martori care a vazut turma? „ a spus Dascalescu Petru , presupusul autor
„In prezent verificarile sunt in curs de derulare pentru a stabili intreaga situatie de fapt, urmand a fi dispuse masurile care se impun.” a declarat anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie
Mai multe detalii in imaginile video.

VIDEO – Caine impuscat cu trei alice langa CET Holboca

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/