Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


VIDEO – Alexandru Anghel pune tunurile pe Maricel Popa

Directorul general al Aeroportului, Alexandru Anghel, a reacționat, astăzi, într-o conferință de presă, după ce a fost suspendat din funcție. El a acuzat o „acțiune premeditată și concentrată împotriva sa” și l-a identificat pe șeful județului, Maricel Popa, drept principalul responsabil. În replică, Popa neagă orice implicare în mazilirea lui Anghel din fruntea aerogării ieșene. În schimb, ambii se acuză reciproc că au blocat, în acest an, proiectele de dezvoltare a aeroportului.

VIDEO – Alexandru Anghel pune tunurile pe Maricel Popa

Anghel lucrează de 25 de ani la aerogara ieșeană și a fost implicat în toate proiectele de dezvoltare derulate de regie. După plecarea lui Marius Bodea, Anghel a ocupat pe parcursul 2017 funcția de director general.
Mai multe detalii despre acest scandal, care pun sub un con de umbră succesul răsunător al aerogării din 2017 prin trecerea pragului de un milion de pasageri, puteți citi în ediția de mâine a „Ziarului de Iași”.
sursa text: ziaruldeiasi.ro

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/