Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


FOTO – Doi braileni cercetati penal pentru braconaj piscicol

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat, pe timpul desfăşurării unei acţiuni speciafice în zona de competenţă, doi bărbaţi care intenţionau să desfăşoare activităţi de pescuit comercial fără autorizaţie şi folosind unelte interzise de lege.

În data de 21 martie, în jurul orei 18.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila i-au depistat, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice cu ambarcaţiunea tip Harpoon, pe lacul Chiriloaia din Parcul Natural Balta Mică a Brăilei, pe brăilenii Eduard A., în vârstă de 45 de ani şi Dan C. în vârstă de 59 de ani, care intenţionau să desfășoare activități de pescuit comercial dintr-o barcă din fibră tip Laguna, cu ajutorul a nouă plase de pescuit, interzise de lege.

În urma verificărilor specifice efectuate poliţiştii de frontieră au stabilit că niciunul dintre bărbaţi nu deţinea documentele necesare desfăşurării activităţii de pescuit comercial.

„Plasele de pescuit, în valoare totală de 2.400 de lei, barca din fibră în valoare de 4.500 de lei şi motorul marca Yamaha de 9,9 CP, în valoare de 1.200 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, poliţiştii de frontieră brăileni efectuând cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.” a spus Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Galaţi Comisar de poliţie IRIMIA ION

Foto

FOTO – Doi braileni cercetati penal pentru braconaj piscicol

Lasă un comentariu

comentarii

Comments are closed.

/