Salutare!
Până în data de 21.03.2018 site-ul a funcționat pe platforma WordPress de la adresa www.iasi1.ro/iasi1 . Din cauză că platforma WordPress a fost virusată în repetate rânduri ne-am mutat pe o nouă platformă WordPress. Vechiul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/iasi1 , iar noul site se poate vedea la adresa www.iasi1.ro/ .
Navigare plăcută!
http://iasi1.ro/


CONSTANTIN PÂSLARU:NU AM FOST EXPULZAT DIN BELGIA, NU AM FĂCUT PUŞCARIE ÎN BELGIA, NU FAC ALIANŢĂ CU RELU FENECHIU, ACŢIONEZ ÎN JUDECATÂ PE GABRIEL GACHI

Pentru ziarul Meridianul şi site-ul www.iasi1.ro răspunde vehement acuzaţiilor din 7Est.

Constantin Pâslaru consideră articolul din 7Est o comandă abjectă şi un atac la adresa domniei sale şi a rezistenţei de la Pungeşti din aceste actionează în judecată pe Gabriel Gachi şi sursa 7 Est pentru acuzatii nefondate.
A plecat din România în 1988, a avut domiciliul în străinătate, a lucrat în străinătate şi după 1989 şi după spusele domniei sale  nu a fost expulzat niciodată  şi  nu a făcut puşcărie în Belgia .
Singura cauză pentru care are dosare penale o consideră cea de a fi patriot.
La adresa lui Relui Fenechiu declară ca: „Dacă Relu Fenechiu este patriot după ce îşi va ispăşi pedeapsa este binevenit în rândurile noastre să luptăm impotriva gazelor de şist . Nu fac vreo alianta cu domnia sa sau Partidul National Liberal”
Despre relatia cu Zîna Domintean, implicarea sa în campania pentru Parlamentul European, acţionarea în judecata a lui Gabriel Gaghi,  sursele financiare care îi asigură traiul de zi cu zi , că se consideră sau nu Constantin Pâslaru un „Badea Cârţan al anilor 2000” şi despre altele în înregistarea audio de mai jos.


2,621 total views, 1 views today

Lasă un comentariu

comentarii

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

/